Metro i tren funcionen amb serveis mínims, malgrat CNT denúncia el contrari

El transport públic a l’àrea metropolitana de Barcelona opera sota serveis mínims, que estan garantint el 50 % del funcionament de la xarxa de metro i autobús i el 33 % dels trens en hora punta. La resta del dia, la freqüència de pas abaixa fins al 25 %.

Malgrat aquest comunicat, desde CNT denuncien que TMB no ha complert amb el compromís de mínims i el metro està circulant amb més regularitat.

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha assegurat en un comunicat que, a la xarxa de metro, el temps d’espera ronda els 7 minuts. Tot i així, a la línia més afectada, la L5, l’espera pot arribar als 10 minuts.

Els trajectes d’autobusos també estan patint canvis a causa dels talls de carrers derivats de les protestes convocades durant la vaga feminista. Les vies amb més afectacions són les del centre de la ciutat, especialment les properes a la manifestació convocada pel col·lectiu d’estudiants. Segons TMB, la Via Laietana, el Carrer Roger de Llúria, Passeig de Gràcia, Pelai, Plaça Catalunya, La Rambla en sentit descendent, Balmes i Fontanella són les vies més afectades.

La companyia de transports ha anunciat també que aquesta tarda tallarà les línies de bus que passen pel centre de la ciutat amb motiu de la gran manifestació de les 18.30h a Plaça Espanya. La protesta té previst recórrer la Gran Via i baixar fins a Plaça Catalunya.

 

D’altra banda, les companyes treballadores de TMB han volgut donar suport al 8M i, des de la seu de la companyia, a la Zona Franca de Barcelona, s’han adherit a les reivindicacions del Dia pujant una foto a Twitter.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*


sixteen + six =