Les feministes de Corbera de Llobregat capgiren un atac masclista

 

Una iniciativa artística del col·lectiu feminista de Corbera de Llobregat, Figaflors, ha patit un atac masclista. El col·lectiu va col·locar, ahir a la nit, unes nines de cartró ploma en diferents punts del poble. Aquestes nines havien de servir per informar les veïnes dels diferents motius pels quals fer vaga aquest matí, tanmateix, s’han trobat que les nines estaven decapitades. A més a més, les pancartes feministes que penjaven de la façana de l’Ajuntament també han estat arrencades.

Des de Figaflors han interpretat que aquest atac és un “missatge del patriarcat” que les vol “callades, mortes i decapitades”, però no han decidit no quedar-se de braços encreuats, sinó que han capgirat la situació. Les feministes han decidit convertir aquestes nines en diferents photocalls, és a dir, han decidit fer-se fotos somrient posant cara a les nines decapitades, demostrant així que l’atac masclista no les ha desanimat, sinó tot el contrari.

Des de Figaflors els hi agafem la paraula i els diem que estarem tossudament alçades més combatives que mai, no ens callarem, al contrari, ens fem fortes” asseguren des del Comitè de Vaga de Corbera.

.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*


20 + seven =