Les dones del piquet santsenc recuperen forces amb un esmorzar popular

Sants esmorzar

Després de participar en els talls de carrers i carreteres d’aquest matí, les dones del districte de sants recuperen forces a l’esmorzar popular organitzat pel Comitè de Vaga del barri

La plaça de Sants acull l’esmorzar popular de dones, lesbianes i trans del barri de sants. Més de vuitanta dones de totes les edats es reuneixen a la cèntrica plaça després de prendre part dels talls de carrers i carretera que han tingut lloc a diferents punts del districte. “Hem començat el dia amb una aturada d’èxit, hem tallat Gran Via durant una hora, acte reivindicatiu i festiu sense incidències. Ara començarem taller de pancartes pel piquet”, explicava una de les participants.

esmorzar 3
Foto: Joana Grezner
Foto: Joana Grezner
Foto: Joana Grezner

L’aturada ha servit per organitzar, a través de dues assemblees no mitxes, la resta de les activitats del dia. Mentre que les dones són les encarregades de la visibilització al carrer, els homes gestionaran l’espai de cures situat al Casal Independentista de Sants Jaume Compte.

Per més informació sobre l’esmorzar popular i la resta d’actes previstos durant la jornada de la Vaga Feminista, consulteu vagafeminista.cat .

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*


fourteen + 15 =