Centenars de dones es manifesten a Vic contra el patriarcat i la Llei d’estrangeria

edf

 

Centenars de dones s’han manifestat aquest matí a les 12h a la Plaça Major de Vic i han llegit un manifest. Després, han caminat fins a la Plaça de la Noguera al so de la batucada; quan s’han aturat, han començat un taller de pancartes i han dinat plegades.

ozedf

Al matí, al voltant de tres-centes dones han marxat hui pel centre de Vic amb motiu de la vaga feminista convocada per aquest 8 de març.

Durant el recorregut, han fet una parada en front dels jutjats per protestar contra les lleis d’estrangeria, i el fet que no s’estàn donant torns per la renovació dels Números d’Identificació d’Estrangeres (NIEs).

Al crit de “La llei d’estrangeria, és una porqueria!”, les feministes, entre les quals hi havia moltes dones migrades amb pancartes en àrab, han marxat fins a la plaça Major, on aquesta vesprada tindràn diversos tallers, un dinar compartit, i activitats artístiques, fins a la manifestació de les set.

Vic

La jornada a Vic ha començat a les cinc d’aquest matí, quan les dones han fet piquets al polígon industrial, i s’han traslladat després per diversos instituts i escoles per repartir octavetes informatives sobre la jornada de vaga feminista, que també inclou vaga estudiantil junt amb vaga laboral, de cures i de consum.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*


twenty − fourteen =