Mossos d’Esquadra actuen de manera violenta contra el piquet de l’Eixample Esquerra

Desallotjament

Crédit de la imatge: Anna Palou / Agència 8M

Les participants al piquet de primera hora del matí estaven tallant Gran Via amb Urgell on intentaven dur a terme un esmorzar popular

Les dones, lesbianes i trans que han pres part del piquet de l’Eixample Esquerra han sigut desallotjades de manera violenta per un grup d’antiavalots dels Mossos d’Esquadra. Des de les 8.30h, les manifestants estaven concentrades a Gran Via a l’alçada d’Urgell tallant el trànsit. Allà, amb música i pancartes, estava previst fer-hi un esmorzar popular que l’actuació dels mossos ha impedit.

Foto: Anna Palou. Desallotjament violent per part dels Mossos d’Esquadra a Gran Vía amb Urgell (Esquerra de l’Eixample).

Poc després de l’inici del piquet, Guàrdia Urbana i Mossos han arribat al punt de la protesta per desfer el tall. Les persones que hi han pres part han estat arraconades per mitjà de cops, empentes i patades a la vorera mar/Besos. Un cop desallotjades les dones del piquet i restablir el trànsit, els agents han marxat. El piquet, però, ha seguit concentrat  per continuar les accions del piquet matinal.

Per més informació sobre els actes previstos durant la jornada de Vaga Feminista, consulteu vagafeminista.cat .

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*


3 × 2 =