10.000 persones es manifesten a Tarragona: “Juntes som més fortes contra el patriarcat”

Milers i milers de persones han participat a la manifestació anticapitalista, feminista i unitària del camp de Tarragona, convocada la plataforma 8M del Camp. La pancarta que ha obert la manifestació portava el lema “Juntes som més fortes contra el patriarcat”.

La marxa ha sortit quan passaven alguns minuts de les 19h des de la plaça Imperial Tarraco i s’ha dirigit cap a la plaça de la Font, que ha quedat desbordada per les 10.000 manifestants (xifra facilitada per l’organització) que han convertit la marxa en la més multitudinària que ha viscut Tarragona un 8 de març.

Una convocatòria amb 10 anys d’història

És una manifestació que té el seu origen fa 10 anys, quan el col·lectiu feminista Cau de Llunes va fer una convocatòria autònoma de l’espai anticapitalista per primera vegada. Més endavant s’hi van unir diferents col·lectius i es va acabar formant la plataforma 8M del Camp, que és la que convoca enguany.

Piquets i mobilitzacions al matí a Tarragona, Reus i Valls

La jornada ha començat d’hora a les comarques del Camp amb piquets i diverses mobilitzacions. Aquí podeu llegir la crònica: http://www.agencia8m.cat/les-dones-de-la-provincia-de-tarragona-sorganitzen-amb-la-plataforma-8m-del-camp/

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*


eighteen + nine =