Gran seguiment de la Vaga Feminista a la UAB

Crèdit de les imatges: Comissions Feministes UAB

Més de 200 estudiants han passat la nit a la Facultat de Lletres, des d’on han coordinat les accions del matí. L’actuació dels Mossos ha impedit el tall de l’AP-7 que estava previst.

Una vegada més, la Facultat de Lletres ha servit de punt de trobada a les vaguistes de la Universitat Autònoma. Més de 200 estudiants de diferents facultats hi han passat la nit, en preparació de les accions de la Vaga Feminista d’avui 8 de Març. Des de les 6h d’aquest matí, les estudiants han participat dels diferents piquets que s’han encarregat de bloquejar l’accés a les diferents facultats. Segons l’organització, la vaga ha comptat amb un gran seguiment per part de l’alumnat.

UAB

D’altra banda, l’actuació de Mossos d’Esquadra ha impedit el tall de l’AP-7 que hi havia programat. Després d’una estona de forceig entre ambdós bàndols, les organitzadores han decidit enretirar-se en previsió de l’actitud bel·ligerant dels mossos. Les Comissions Feministes de la UAB considera desproporcionat el dispositiu policial format per vuit furgonetes ARRO.

UAB

Per culminar les activitats del matí, les estudiants han recorregut el campus amb una cercavila pels bars de la universitat recordant que aquesta és també una vaga de consum. L’acció ha culminat amb la lectura d’un manifest senyalant l’excessiva actuació policial i les dificultats que des dels deganats i rectorats s’han posat al correcte desenvolupament de la vaga.

Les accions convocades culminaràn en una columna que baixarà a cap a la manifestació de Barcelona a las 18:30h, probablement utilitzant el transport públic.

Per més informació sobre els actes programats al llarg de la jornada de la Vaga Feminista, consulta vagafeminista.cat .

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*


18 + ten =