El piquet feminista de Premià de Mar talla la N-II com a protesta

Premià

Crèdit de les imatges: Agència 8M

Després del tall, les persones que s’han sumat al piquet han iniciat una cercavila reivindicativa per tota la població.

Cent cinquanta dones, lesbianes i trans de Premià de Mar han participat en el piquet de la Vaga Feminista del 8 de març. A les 8 del matí, les manifestants han tallat la carretera N-II i han bloquejat les portes de rodalies per garantir-ne el lliure accés. La pressió de la policia local ha obligat a desfer el tall vint minuts després del seu inici.

Premià 2

L’acció ha servit de punt d’inci de la cercavila que ha recorregut punts clau de la població com, per exemple, el mercat. A les 10h, s’ha fet parada a la Plaça Mercè Rodoreda on s’ha realitzat un esmorzar popular que ha servit per compartir experiències i pactar una acció reivindicativa per senyalar el tracte denigrant rebut per la ginecòloga del poble. Les participants del piquet denuncien continus qüestionaments a les seves pràctiques sexuals i afectives i, així com, el menysteniment a les seves patologies.

Premià 3

D’altra banda, el Comitè de Vaga de Premià de Mar ha organitzat també una comissió de cures la qual ha estat s’encarrega de preparar l’esmorzar i dinar. La comissió també ha estat l’encarregada de gestionar un espai antirepressiu un altre de criança per facilitar a les dones, lesbianes i trans de Premià de Mar l’assistència a la manifestació unitària que se celebrarà aquesta tarda a Barcelona.

Per més informació sobre els actes que estàn previstos durant la jornada de la Vaga Feminista, visita vagafeminista.cat .

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*


three × three =