Agressió a una dona als volts de la manifestació final del 8M a Barcelona

Agressió a una dona
Manifestació final a Barcelona, Plaça Catalunya. Crèdit de la imatge: Ariet

Tal com ha pogut saber l’Agència 8M, una dona va ser agredida el passat 8 de març als volts de la Plaça Catalunya, Barcelona. La víctima assegura que quatre homes la van assaltar aparentment sense motiu quan es dirigia a agafar el transport públic després de l’acte final de la vaga feminista del 8 de març, celebrat a les 22h. L’atac va produir-li ferides al cap, els ulls i la mà dreta.

Els fets van produir-se el passat 8 de març al centre de la Ciutat Comtal, on la víctima havia assistit a la manifestació convocada pel conjunt de col·lectius feministes a les 18:00h i que va culminar a l’acte central de Plaça Catalunya, programat per les 22:00h. En finalitzar l’acte, la víctima estava de camí a casa quan va creuar-se amb quatre homes que, un cop van passar de llarg, van assaltar-la per l’esquena estirant-la fortament cap enrere. Un d’ells va agafar-la pel cap, encastant-li la cara contra la vorera.

L’atac va deixar ferides a la cara de l’agredida, un vessament intern a un ull i una lesió a la mà que van provocar-li trepitjant-se-la abans de marxar caminant. Segons relata la víctima, els agressors no van proferir-li insults, amenaces ni cap tipus d’explicació abans, durant ni després de l’agressió. Tampoc no van parlar entre ells.

Si tens constància d’alguna agressió a una dona durant el 8M o en relació a la vaga feminista, si us plau, posa’t en contacte amb nosaltres a través de les nostres xarxes socials o el nostre correu electrònic, agencia8m@gmail.com

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*


seven − 4 =